Onlinekurs i självmedkänsla

med leg. psykolog Sofia Viotti

För dig som är stressad, självkritisk eller orolig. Du får praktiska övningar i lugn, trygghet och medkänsla.

JUST NU! VÅRBONUS!

Om du köper kursen innan den 1 maj så ingår 2 gruppcoachningssessioner där du kan ställa frågor och höra svar på andras frågor. Perfekt för att komma igång och lösa upp eventuella hinder. 

Tillfällena börjar med en kort meditation. Om du inte kan vara med live så spelas tillfällena in och du kan se dem i efterhand.

Datum: 17 maj och 8 juni 16-17.  I övrigt gör du kursen i egen takt. Du har tillgång till den i 6 månader.

Kommentarer om kursen

Vad har varit bra?

"Lätt att ta till sig av. Övningarna - ovärderliga. Fantastisk kurs!!!"

"Bra teori, bra exempel, givande innehåll, sympatisk känsla i filmerna. Tillgängligt, ej krävande."

"Allt. Mycket pedagogiskt, lättbegripligt, logiskt. Och spännande och intressant!"

"Bra med korta faktafilmer. Övningarna. Sofias fina sätt och medkännande bemötande."

"Ljudfilerna har varit det bästa på kursen! De har gett mig stommen till innehållet och gett mig möjligheten att träna (med mycket hög kvalitet) på egen hand. Särskilt viktigt eftersom CMT var helt nytt för mig."

"Det var bra med de korta videosnuttarna som förklarat teorin på ett pedagogiskt sätt. Bra att de varit korta och koncisa! Bra handledning genom hela kursen!"

Info om kursen

De senaste åren har en ny typ av träning för hjärnan uppmärksammats i Sverige, Compassion Mind Training. Med hjälp av denna metod kan vi träna oss i ett medkännande förhållningssätt mot oss själva och på det sättet minska stress och öka välmående. Genom visualiseringsövningar och konkreta förändringar i vardagen så tränar du din hjärna i trygghet och lugn.

För vem?
Metoden passar dig som är självkritisk, upplever mycket stress, oroar dig och/eller har höga krav på dig själv. Samt dig som allmänt vill jobba med mental träning för att öka din hälsa.

Du kommer lära dig

  • Hur vår hjärna fungerar och skapar problem för oss
  • Vad medkänsla/compassion är, hur vi kan träna det, vad som kan blockera
  • Självmedkänsla, medkänsla till och från andra
  • Praktiska övningar
  • Hur du får in medkänsla i din vardag

Du kommer utveckla färdigheter inom
  • Mindfulness – träning i medvetenhet och uppmärksamhet
  • Lugn och trygghet – utveckla en lugnande andningsrytm och använda kroppen för att komma i kontakt med lugn och trygghet
  • Medkänsla – att kunna ta hand om och hjälpa sig själv vid svårigheter och utmaningar

Praktisk info
Kursen är en onlinekurs. Den går att göra som ett 8-veckorsprogram eller i egen takt. Du har tillgång till den i 6 månader. Därefter kan du förlänga ett halvår för halva priset genom att få en rabattkod från mig.
Den går även att göra i kombination med en CFT-terapi. Kursen består till mesta dels av korta videoklipp tillsammans med praktiska övningar.

Pris
1500 kr.
Priset gäller tillgång till kursen i 6 månader. Efter det går det att förlänga kursen 6 månader för halva priset. Maila mig för att få tillgång till det. 

Om du vill använda friskvårdsbidraget
Läs mer här: skattverkets svar.
För att få ett detaljerat kvitto maila mig på: sofia@viottipsykologi.se


Kursledare
Kursen hålls av Sofia Viotti, leg.psykolog och författare till boken Compassionfokuserad terapi och Utan press: Om medkänsla, prestation och stress. Sofia är utbildad av leg.psykolog och professor Paul Gilbert som har skapat CFT.
Sofia har under flera år arbetat med CFT i klientarbete och skapat och hållit grupper i Compassion Mind Training. Hon har de senaste åren föreläst och hållit kurser om CFT runt om i Sverige, samt gjort en studie vid KI på ett 8-veckorsprogram. 

rådgivande samtal

Jag erbjuder rådgivande samtal för dig som går kursen men vill ha lite extra hjälp/stöd. Du kan komma vid ett enskilt tillfälle eller max 4 ggr. Detta är alltså ingen terapi utan stöd och vägledning i egen praktik. Även online.

Pris: 60 min 1300 kr.